St. Vicents de Montalt Town Center

Recognizing the town’s traffic accumulation through the main street in the old city and the necessity for a new social space, we propose the re-activation of the church’s surroundings. As an extension to this area, with the intervention of few cuts in the climbing topography, we introduce new circulation, include over 50 alternative half subterranean car parking, extend the adjacent town hall and most important reactivate the area for social events.

The project uses materials, vegetation and pure geometry in relation to views and areas to provide an innovative proposal to St. Vicens.

St. Vicenç de Montalt panoramic day

St. Vicenç de Montalt panoramic night

St. Vicenç de Montalt new balcony square

St. Vicenç de Montalt top plan

Model looking South

Model looking East

Model looking the square next the Town Hall

 

Facebook Twitter Linkedin Email
Leave A Comment