ST. VICENTE DE MONTALT TOWN CENTRE

Location Carrer              Catalunya, Spain 

Client                                       Client Name 

Cost                                             € 0,000.00 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Recognizing the town’s traffic accumulation through the main street in the old city and the necessity for a new social space, we propose the re-activation of the church’s surroundings. As an extension to this area, with the intervention of few cuts in the climbing topography, we introduce new circulation, include over 50 alternative half subterranean car parking, extend the adjacent town hall and most important reactivate the area for social events.

The project uses materials, vegetation and pure geometry concerning views and areas to provide an innovative proposal to St. Vicens.